Log in bij Mijn DCPN


Nog niet lid? Schrijf u dan hier in.
Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Profileer je bedrijf

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat 85% van de ondervraagde in Nederland wonende professionals van Antlliaanse en Arubaanse afkomst geen of onvoldoende informatie heeft over het bedrijfsleven en de carrièrekansen op de Antillen en Aruba, maar daarvoor wel degelijk een actieve belangstelling heeft! Zij zouden graag contact willen met deze werkgevers!*

 

Bedrijfsprofiel

Maak een bedrijfsprofiel aan en vergroot uw naamsbekendheid onder professionals, studenten en ondernemers die gevestigd zijn op de Antillen en Aruba of zich daar willen vestigen.

 groene vinkje  Uw bedrijfsprofiel is 24 uur per dag te bezichtigen   
 groene vinkje  U profileert uw bedrijf, ook in tijden waarin u niet actief opzoek bent naar personeel   

 

Vacatures

Wanneer u bij ons een personeels avertentie plaatst krijgt de werkzoekende - naast de advertentie - toegang tot alle beschikbare informatie van het bedrijfsprofiel. Zo wordt het contactmoment tussen professional en bedrijf optimaal benut; aangezien de professional de advertenite onmiddelijk in de context van uw bedrijf ziet. U kunt in uw bedrijfsprofiel afstemmen op de personeelsbehoefte/advertent door het onderdeel waarvoor geworven wordt uitgebreid te beschrijven.

 

Promotiefilm

Laat met behulp van een film uw bedrijfsactiviteiten zien aan toekomstige werknemers vertel over de uitdagende werkomgeving en geef doormiddel van een vraaggesprek inzicht in uw filosofie omtrent werkgeverschap, communiceer uw kernwaarden en vertel over de ontwikkelingsmogelijkheden die u bietd aan uw werknemers. Op deze manier krijgen ze de kans om de sfeer te proeven.

 

Netwerk

Zoek in het netwerk naar professionals die voldoen aan uw criteria, neem contact met hen op en treedt in overleg over de mogelijkheden om tot een dienstverband te komen.(beetje vaag). Bij het afsluiten van een abonnement kunt u onbeperkt zoeken naar en communiceren met professionals.

 

                                                                                                                           Registreren bij DCPN »

  

Extra informatie nodig?

stuur een email

of bel: +31 (0)20 7751545

Abonnement

Meer weten over onze tarieven

download tariefkaart