Log in bij Mijn DCPN


Nog niet lid? Schrijf u dan hier in.
Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Over DCPN

De kracht van het Antilliaanse en Arubaanse bedrijfsleven is vaak nog onbekend buiten de eilanden. De Dutch Caribbean professional heeft weinig zicht op de carriere mogelijkheden aldaar. Met DCPN bieden we het Antilliaanse en Arubaanse bedrijfsleven een platform om zich te presenteren en Dutch Caribbean Professionals de mogelijkheid om zich te oriënteren.

DCPN is daarmee dé online community voor bedrijfsprofilering & carrière oriëntatie van de Nederlandse Antillen en Aruba: wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Het platform is opgericht om het netwerken tussen het bedrijfleven en professionals van Antilliaanse, Arubaanse of Europese achtergrond met een actieve belangstelling voor de Antillen en Aruba te faciliteren.

Middels dit platform versterken we de economische structuur van de Nederlandse Antillen en Aruba door de potentie van de eilanden zichtbaar te maken. Door onze transparante en laagdrempelige aanpak maakt DCP Network de ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de carrièremogelijkheden op de Antillen en Aruba inzichtelijk. Zo leveren we óók een bijdrage aan de terugkeer van Antilliaanse en Arubaanse professionals naar de eilanden groep.

Extra informatie nodig?

stuur een email

of bel: +31 (0)20 7751545